Kõrgkoolid korraldavad välistudengitele tutvumisnädala

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, Tallinna Tehnikakõrgkool ja Sisekaitseakadeemia korraldavad ühise sissejuhatava nädala Erasmus+ programmi välisüliõpilastele 25-29. augustil 2014.

Kolme kõrgkooli korraldatav „Welcome to Estonia“ nädal on uus koostöövorm, mille raames saavad välistudengid võtta ingliskeelseid õppeaineid kolmest erinevast partnerkõrgkoolist. Lisaks korraldavad kolm kõrgkooli sel sügisel ühiselt oma rahvusvahelise nädala. Erasmus+ sissejuhatav nädal on niisiis kolmas ühine kõrgkoolide koostööprojekt.

„Welcome to Estonia Week“on intensiivne eesti keele ja kultuuri kursus, millest võtab osa 41 üliõpilast erinevatest Euroopa riikidest. Programm aitab välisüliõpilastel kohaneda kiiremini ja lõbusamalt Eesti igapäevaeluga ning toetab nende akadeemilist, sotsiaalset ja kultuurilist integratsiooni. Pikemas perspektiivis toetab kõrgkoolide ühisprojekt loodetavasti erialadevahelist ideederinglust ja koostööd.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool on tervise ja heaolu valdkonnas koolitust pakkuv riiklik rakenduskõrgkool. Kõrgkoolis saab õppida õenduse, tervisedenduse, farmatseudi, optometristi, hambatehniku, tegevusterapeudi, ämmaemanda ning kutseõppe erialasid.

Tallinna Tehnikakõrgkool on Eesti suurim riiklik tehnikavaldkonna rakenduskõrgkool. Õppida saab viies teaduskonnas tehnika, tootmise ja tehnoloogia ning arhitektuuri ja ehituse valdkondades 13 õppekaval.

Sisekaitseakadeemia on siseministeeriumi haldusala kõrgkool, mis valmistab kutse-, kõrg- ja magistrihariduse tasemel ette spetsialiste laiale ringile sisejulgeolekuasutustele (sh politseile, piirivalvele, päästealale, samuti justiits- ning maksu- ja tollisüsteemile).

 

Karit Kaasik

Turundus-ja kommunikatsioonispetsialist

+372 50 40 729

karit.kaasik@ttk.ee

www.ttk.ee

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.