Kopli suvelõpufestivalil mõõdavad LTKH meedikud tervisenäitajaid

6. septembril toimuval Kopli pereüritusel saab Lääne-Tallinna Keskhaigla telgis teha tervisemõõtmisi.

Kopli ametikooli sisehoovis aadressil Kopli 98 saavad külastajad kontrollida oma vererõhku ja -suhkrut ning kolesterooli. Lisaks sellele räägib füsioterapeut huvilistele, millised on LTKH-s võimalused imikute ujutamiseks.

Haigla õendusjuhi Aivi Kaburi sõnul on perepäeva külastajatel hea võimalus võtta LTKH telgis hetkeks aeg maha ja kontrollida üle oma tervise põhinäitajad. „Sageli võib juba vererõhu väike tõus või langus anda märku algavatest terviseprobleemidest. Mida kiiremini probleemidele jälile saame, seda vähem on vaja tegeleda tagajärgedega,“ sõnas Kabur regulaarsete tervisemõõtmiste olulisuse kohta. „Tahame, et meie inimesed oleksid terved. Kui kõik on korras, saavad nad meilt kindlustunde, kui näitajad on korrast ära, siis aga nõu ja abi.“

Perepäev algab kell 12.00 ja kestab 21.30-ni, LTKH telgis tehakse mõõtmisi kella 18-ni. Laval astuvad üles Tanel Padar & The Sun, Koit Toome & bänd ning Hanf Kung. Lisaks sellele saab näha Improteatrit, tsirkusestuudiot Folie ning võtta osa Reigo Ahvena trummi-show’st. Kohal on ka erinevad spordiklubid ja tantsutrupid. Lastele on avatud batuut, suurematele ZIP-line, ronimissein, kosmonautide trenaþöör ja graffiti töötuba.

Üritus on kõigile tasuta.

Lisainfo:

Liisa Suba

Kommunikatsioonispetsialist

Lääne-Tallinna Keskhaigla

Tel: 650 7365

Mob: 5556 8477

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.