Kodustel isadustestidel uus tase

Eesti esimene koduseid DNA isadusteste pakkuv DNA Test OÜ on alustanud koostööd Eesti juhtiva diagnostikaettevõttega Asper Biotech.

Koostöö uue laboripartneriga on positiivne uudis eelkõige meie klientidele, kes saavad isadustesti tulemused senisest kiiremini.

Koostöö Asperiga võimaldab DNA Test OÜ-l klientidele pakkuda isadustesti tulemusi senisest kiiremini – kuni 5 tööpäeva jooksul peale proovide laborisse jõudmist. Isaduse testimine on tundlik temaatika ja erakorraline ettevõtmine igale inimesele, mistõttu väärtustatakse kõrgelt ka lühikest tulemuste saamise tähtaega.

Lisaks kiirematele tulemustele on suurenenud ka testimistulemuste usaldusväärsus. Kui tavapäraselt teostatakse isadustestide puhul 16 DNA molekuli piirkonna analüüsi, siis meie uurime 18 sõltumatut piirkonda.  See omakorda võimaldab suurema tõenäosusega isadust kinnitada. Isadustesti tulemus saab olla kas kinnitus või välistus. Kui välistuse tõenäosus on 100%, siis kinnituse puhul on see vähemalt 99,9%. Mida rohkem DNA piirkondi analüüsitakse, seda suurem saab olla ka  isadust kinnitav tõenäosus.

DNA Test OÜ on 2010. aastal asutatud Eesti juhtiv koduseid DNA isadusteste pakkuv ettevõte (www.dnatest.ee). Asper Biotech AS on Eesti üks suurimaid biotehnoloogia eksportijaid, kelle klientideks on maailmas tuntud ülikoolid, kliinikud ja rahvusvahelised biotehnoloogia ettevõtted.

DNA Test OÜ
www.dnatest.ee
info@dnatest.ee

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.