Sanitelle aitab peatada viirushaiguste levikut

Nüüdsest on Eesti turul saadaval Sanitelle tunnustatud käte kiirdesinfitseerijad. Desinfitseerijad on maailmas laialdaselt kasutusel viirushaiguste leviku peatamisel ning heaks abimeheks juhul, kui vett ja seepi ei ole käepärast.

"Uuringud ja teadusliku katsed näitavad, et viiruste leviku peatamisel on kõige olulisem käte hügieen. Inimesed puudutavad oma nägu keskmiselt 6 korda tunnis ning läbi limaskestade näos leiavad viirused tee meie organismi," ütles Sanitelle maaletooja Tavi Maastik "Statistika näitab, et 50% juhtudel, kui inimesed peavad käsi pesema, ei ole vesi ja seep kättesaadavad. Sellistel hetkedel on alternatiiviks desinfitseerijad.

Alkoholisisaldusega desinfitseerijad toimivad koheselt ja on tõhusaim ning ohutuim vahend bakterite eemaldamisel ning viiruste leviku takistamisel."
Alkoholisisaldusega desifitseerijad tapavad 99,9% kõige sagedamini esinevatest bakterid, sh multiresistentsed bakterid (MRSA ja VRE), tuberkuloosi, viirused (sealhulgas HIV, herpes, RSV, rinoviirus, vaktsiinia, gripi, hepatiidi, ebola jne) ning seenhaigused.

Sanitelle käte kiirdesinfitseerijad
Sanitelle® on käte kiirdesinfitseerija, mille toimeaine on 66.2% etanool. Olenevalt tootest on lisatud täiendavaid funktsionaalseid komponente: Aloe Vera ekstrakti, E-vitamiini, makadaamia õli, erinevaid lõhnu jne.
Desinfitseerijaid on mugav kasutada ja kaasas kanda. Kasutamisel jätavad desinfitseerijad käed pehmeks, kaitsevad naha kuivuse eest ning eemaldavad ohtlikud viirused ja bakterid. Alkoholibaasil desinfitseerijad toimivad koheselt ning on tõhusaim ja ohutuim vahend viirushaiguste leviku peatamisel.

Kus desinfitseerijaid kasutada?
Arenenud turgudel on desinfitseerijad osa inimeste igapäeva elust. Inimesed hoolitsevad oma käte hügieeni eest kandes desinfitseerijaid kaasas käekotis või põuetaskus, Toodetega on varustatud avalikud asutused ja ettevõtted - koolid, lasteaiad, kontorid, toitlustusasutused, tootmisettevõtted. Keskkonnad, kus suur hulk inimesi veedab väiksel pinnal rohkelt aega koos, on tõelised viirushaiguste epitsentrid. Viimased teaduslikud uuringud näitavad, et viirused levivad kontorites 2-4 tunniga. Sama effekt leiab aset ka lasteaedades, koolides.

Viirushaiguste mõju
Viirused ümbritsevad meid aastaringselt sõltumata ilmast või kalendrikuust ning võivad röövida meie hea enesetunde ja töövõime mitmeteks päevadeks ning eriti halval juhul lõpevad tüsistusega. Külm ja pime periood soodustab inimeste kaitsevõime langust. Immuunsüsteemi nõrgenemine muudab meid aga ümbritsevate viiruste suhtes vastuvõtlikumaks. 75% viirushaigustega seotud mõjust ettevõtte tegevusele tuleb madalast produktiivsusest, ajakaost, töökvaliteedi langusest, millega kaudselt kaotatakse kasumit ja konkurentsivõimet. Laste nakatumisega koolides ja lasteaedades seisavad lapsevanemad silmitsi pidevalt. Uuringud näitavad, et lisades kätedesinfitseerijad klassiruumidesse on võimalik õpilaste puudumist vähendada 20% võrra.

Maaletooja Mijas World
Mijas World on Sanitelle käte kiirdesinfitseerijate eksklusiivlepinguga esindaja Baltikumis. Väärtustame inimeste tervist ja heaolu ning tegutseme sotsiaalse missiooni nimel tõsta inimeste teadlikkust käte hügieeni ja viirushaiguste leviku osas.

Kontakt:
Anneliis Aun
Mijas World ¦ pure & healthy
M: +372 56 209 918
S: liisaun
E: anneliis@mijasworld.com
www.mijasworld.com
www.sanitelle.eu

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.