Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis algas sügis-talvine vastuvõtt

Pressiteade03.11.2014

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis algas sügis-talvine sisseastumine õe, terviseõe, kliinilise õe ja erakorralise meditsiini tehniku õppekavale. Avalduste vastuvõtt toimub 1.-27. novembrini 2014.

„Oleme leidnud, et osadele õppekavadele, kus õpivad mitte ainult värsked abituriendid, vaid pigem täiskasvanud õppurid, on otstarbekam korraldada vastuvõttu mitte ainult suvel, vaid mõnel muul ajal,“ selgitas õppeosakonna juhataja Jaana Sepp.

Sepp lisas, et mitme vastuvõtu korraldamine aastas aitab kõrgkoolil kindlustada parimate õppurite vastuvõttu ja edaspidi tööle asumist tervishoiuvaldkonna ametikohtadele.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli kui  tervishoiuvaldkonna töötajate koolitaja jaoks on õppurite vastuvõtt väga vastutusrikas tegevus.  Eesmärk on saada õppima oma kõrgkooli parimaid, kes jäävad püsima valitud teel. Vastuvõtt koosneb mitmest voorust ning on üks osa kogu õppeprotsessist.

Kõrgkool on üks kahest Eesti tervishoiu kõrgkoolist, kus on võimalik õppida õendust, tervisedendust, farmaatsiat, optomeetriat, hambatehnikat, tegevusteraapiat, ämmaemandust ning kutseõppes erakorralise meditsiini tehniku, hooldustöötaja ja lapsehoidja õppekavadel.

Kõrgkooli missiooniks on koolitada innovaatiliselt ja kriitiliselt mõtlevaid tervisevaldkonna töötajaid. Kõrgkooli visiooniks on olla pidevalt arenev, siseriiklikult ja rahvusvaheliselt võrgustunud, kus sise- ja välispartneritega koostöös ning õppijaid kaasates lahendatakse aktuaalseid probleeme.

Täpsem info vastuvõtu kohta:
www.ttk.ee

Karit Kaasik
Turundus-ja kommunikatsioonispetsialist
+372 50 40 729
karit.kaasik@ttk.ee
www.ttk.ee

 

 

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.