Märt Avandi: Doktor Klounide töö järjepidevuse säilitamine haiglates on erakordselt oluline

Coca-Cola jätkab ligi 13 aasta pikkust traditsiooni toetades oma jõulukampaaniaga taaskord lastele suunatud heategevust. Iga kaheliitrise Coca-Cola ostuga läheb kahe eurosendi suurune annetus MTÜ Doktor Kloun toetuseks, mis oma tegevuses aitab Eesti erinevates haiglates laste tuju paremaks muuta ning kiiremini terveks saada. Kampaania patrooniks on tuntud näitleja ja laulja Märt Avandi.

Kampaania raames kogutud rahaga toetatakse Doktor Klounide tegevust Tallinna Lastehaiglas, Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastekliinikus, Maarjamõisa Haigla lasteosakondades ja Narva Haiglas. Lisaks on kampaania tulemusena plaanis 2015. aasta kevadel Tallinna Lastehaiglas Doktor Klounide visiitide arv kahekordistada.

„Coca-Colal on jõuludega eriline side ja me soovime inimestele meelde tuletada, et jõuluaeg on heade tegude ning perega koosolemise aeg. Paraku peavad paljud lapsed veetma oma aega haiglavoodis ning lõbusad mängukaaslased aitavad neil kindlasti muremõtted eemale viia ja kiiremini terveks saada,“ sõnas Jaanus Pauts, Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht.

Kampaania patroonil Märt Avandil on hea meel, et Eestis leidub ettevõtteid, kes peavad heategevusse panustamist tähtsaks ja on valmis ka enda poolse panuse andma: "Rõõmu ei ole haiglas just liiga palju, suure osa sellest vähesest rõõmust moodustab Doktor Klounide tegevus, seetõttu on nende töö järjepidevuse säilitamine erakordselt oluline."

Igal aastal vajab Eesti kolmes suurimas linnas arstiabi ligi 18 000 last

Alates tegevuse algusest 2007. aasta suvel kuni tänaseni on tänu Doktor Klounide visiitidele rõõmsamaks saanud ligikaudu 12 000 haigevoodis last. Tallinna Lastehaiglas ravitakse aastas enam kui 12 000 last ja Tartu lastekliinikus 4000 ja Narvas 1500 last. Doktor Klounide iganädalaste külastuste ideaal oleks kohtuda kõigi haiglasse sattunud lastega ning kirjutada neile naerurohtusid ja kinkida tervendav hea tuju.

„Doktor Klouni tegevus on pühendunud Eesti laste elukvaliteedi tõstmisele. Oma iganädalaste külastustega süstitakse suur annus elurõõmu haiglas viibivatele lastele ja nende vanematele. Kuna Doktor Kloun tegutseb tänu eraisikute ja ettevõtete toetusele ning siiani ei ole haiglate toetusfondid projekti toetanud, siis oleme tänulikud iga abi eest,“ ütles MTÜ Doktor Kloun asutaja ja juhatuse liige Romola Vesker.

Lisainformatsioon:

Jaanus Pauts

Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht

Tel: +372 52 74 553

e-mail. jpauts@coca-cola.com<mailto:jpauts@coca-cola.com

Teate edastas:

Riin Härma, META suhtekorraldaja

Tel: +372 56 914 888

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

RAKVERE HAIGLA AS otsib RAVIJUHTI

Rakvere Haigla AS

11. veebruar 2019

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.