Ravimiamet teavitas ravimite turustamise lõpetamisest

Ravimiamet teavitas kolme ravimi turustamise lõpetamisest.

Müügiloa hoidja Novartis Finland OY on teatanud ravimi Venoruton 20 mg/g geeli (toimeaine rutosiid) turustamise lõpetamisest. Hetkel on ravim veel apteekides saadaval. Jätkub Venoruton forte 500 mg tablettide ja Venoruton 1000 mg kihisevate tablettide turustamine.

Müügiloa hoidja UAB Bayer teatas ravimi Afrin Chamomile 0,5 mg/ml ninasprei (toimeaine oksümetasoliin) turustamise lõpetamisest. Turule jäävad Afrin ja Afrin Menthol ninasprei ning samuti on apteekides saadaval teised samadel näidustustel kasutatavad ravimid.

Müügiloa hoidja Pfizer Europe MA EEIG teatas ravimi Inspra 25 mg õhukese polümeerikattega tablettide (toimeaine eplerenoon) turustamise lõpetamisest. Müügiloa hoidja kinnitusel jätkub hetkel veel Inspra 50 mg tablettide turustamine. Patsiendid peaksid ravi jätkamise osas ühendust võtma oma raviarstiga.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.