TSITAATE

"Kahju sellest asjalikust mehest- nüüd sattus ta küll
paradiisist põrgusse.”
üks
omavalitsustegelane
-

kommenteerides Eesti Linnade Liidu senise tegevdirektori Jaak Aabi
asumist uues valitsuses sotsiaalministri ametisse. (Vooremaa-
16.04.2005)

 

<strong>"Linnavalitsuse töötaja on tore eesti keskmine- tiba tüsedusele kalduv- mis näitab- et aeg on hakata tervislikest eluviisidest lugu pidama.”<br /></strong><u>Hele Leek</u>-<br /> Lääne maakonna terviseedendaja- kokkuvõtteks pärast seda- kui südamenädalal oli mõõdetud ligi 30 Haapsalu linnavalitsuse töötaja vererõhku- kaalu ja rasvaprotsenti. (Lääne Elu- 21.04.2005)

 

<strong>"Omavalitsused võivad oma rahakotid tühjaks teha- et näiteks Sillamäe haigla korda teha- aga kui haigekassa Sillamäe haiglaga ikka lepingut ei sõlmi- siis see kõik ei loe.”<br /></strong><u>Veikko Luhalaid</u>-<br /> Vaivara vallavanem- öeldes- et probleemiks tervishoiuküsimuste lahendamisel omavalitsustes on haigekassa- mis ei allu ei riiklikele ega omavalitsuste struktuuridele ning mis oma otsuseid langetades teostab Eestis regionaalpoliitikat. (Põhjarannik- 16.04.2005)

 

<strong>"Kui riik annab raviasutusele tegevusloa- siis ei saa selles asutuses ravimine olla halva kvaliteediga.”<br /></strong><u>Peeter Mardna</u>-<br /> Ühiskondliku Leppe rahvatervise töötoimkonna esimees (Põhjarannik- 16.04.2005)

 

<strong>"Loodan- et tal jätkub tervishoius selliseid lahendusi- mis poleks lihtsalt augu täistoppimised- vaid ikkagi pikema perspektiiviga. Tore oleks- kui erakond lubaks tal ka ise mõelda.”</strong><br /><u>Marko Pomerants</u>-<br /> endine sotsiaalminister- kommentaaris uue sotsiaalministri Jaak Aabi kohta. (Postimees- 21.04.2005)

 

<strong>"Meie tervisekasvatus ei tõmba kaasa neid- keda peaks. Tihti arvavad noored- et see</strong><em>(suitsetamine - Toim.)</em><strong>pole nende probleem. Kuid perearsti juurde jõuab 19-aastane kuueaastase suitsetajastaažiga noormees- kes põeb astmat ja ütleb- et tal pole motivatsiooni loobuda.”<br /></strong><u>Ilme Last</u>-<br /> perearst (Järva Teataja- 19.04.2005)

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.