Ravimitootjad tegid Luitemaal talgud

21. mail korraldati Rahvusvaheliste Ravimitootjate Liidu Eestis
(RRLE) eestvõttel talgud jaanuaritormis rängalt kannatada saanud
Luitemaa looduskaitsealal Pärnumaal Häädemeeste vallas.

Korrastustalgutel olid väljas Glaxo- AstraZeneca- Sanofi-Aventise- Pfizeri- Novartise- MSD- Scheringi- Jansseni jt ravimifirmade esindajad- teatas RRLE esindaja Mari Levo. Ravimitootjate liidu kutsel olid appi tulnud ka sotsiaalministeeriumi- ravimiameti ja Eesti Geneeriliste Ravimitootjate Liidu inimesed. Kokku võttis üritusest osa ligi poolsada talgulist.

Ettevõtmise eesmärgiks oli ühiselt appi minna valla rahvale ning aidata likvideerida talvise tormi tagajärjel tekkinud looduskahjusid.

“Talgulistel oli hea meel- et abistati just tormis üht enam kannatada saanud ja väga abi vajavat suurt majapidamist. Urmas Aava lautades hukkus ning uppus sel traagilisel 9. jaanuari ööl 95-st lambast 87-” kirjeldas Levo. “Karjaaiad hävisid. Merelained ulatusid merest kohati kuni kahe kilomeetri kaugusele sisemaale.”

Talgulised tegid ühiselt tööd metsas langenud puid saagides- oksi vedades ja põletades- mereäärt koristades ning täielikult hävinud karjaaedu taastades. Töö tulemusena sai korda mitu hektarit Luitemaad.

Erilist tänu tahetakse Mari Levo sõnutsi seejuures avaldada Häädemeeste valla ja Luitemaa entusiastidele Marika Kosele- Marju Paasile ja Urmas Aavale- kellega koostöös selline ettevõtmine ka teoks sai.

<br /><strong>MU</strong>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.