JUHTKIRI:

Kolmas lõpeb siin. Neljas algab peagi

<strong>Kolmas lõpeb siin. Neljas algab peagi</strong>

Ettevõtteid on erinevaid. Ning samamoodi on erinevaid ka meediaväljaandeid. Mõnel käib (majandus)aasta 1. jaanuarist 31. detsembrini- mõnel 1. aprillist 31- märtsini- mõnel...

Meditsiiniuudiste aastat ja hooaega on kõige paslikum arvestada rütmis augustist-juunini. Sedapuhku on lugeja käes meie ajalehe 67. number ning lõpule jõudnud kolmas aastaring.

Kui seni välja antud lehtede kausta sirvida- selgub- et Meditsiiniuudised alustas ilmumist 2002. aasta 20. augustil ja 12-leheküljelisena. Kolme aastakäiguga oleme kosunud kekeltläbi topeltsuureks. Praegu lugeja käes olevas numbris on näiteks 24 lehekülge.

Paljuski on sellises edasiminekus “süüdi” meie kaasautorid. Allakirjutanu luges mõni aeg tagasi kokku- et nenda kolme aasta jooksul on lehele kaastööd teinud üle 250 autori. Osa neist on meile kirjutanud- osa fotosid saatnud jne. Siinkohal ütlengi veel kord suure-suure tänu kõigile meie lehe kaasautoritele ning avaldan lootust- et meie koostöö jätkub sama meeldivalt ka järgmistel aastatel.

Kui lisada- et Meditsiiniuudistes ilmunud lugude nn allikateks on olnud kindlasti veel suurusjärgu võrra rohkem arste- apteekreid ja teisi meie tervisevaldkonnas tegutsejaid- siis võib liialdamata kinnitada- et suur osa Eesti tervisesüsteemist on nende kolme aasta jooksul üht- või teistpidi Meditsiiniuudistega seotud olnud.

Ühe analoogilise- Põhjamaades meditsiiniuudiseid vahendava ajalehe juhtide hinnangul on just neljas tegutsemisaasta mitmes mõttes otsustav. Meie lehele on see aeg peagi kätte jõudmas. Nii et mis muud kui kohtumiseni 16. augustil! Kohtumiseni neljandal aastaringil!

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.