Praha-reis liitis hambaarste

Maikuus käis Prahas nädalasel puhkusereisil bussitäis Eesti
hambaarste- kes osalesid 3M ESPE ja Magnum Dentali tootekampaanias-
nagu teatas hambaarst.ee.

AS Magnum Dentali müügiesindaja Aleksandra Sarv selgitas- et preemiareisi said need hambaarstid- kes olid ostnud teatud summa eest tooteid ja soovisid kaasa sõita. Erinevas vanuses ja hambaraviga seotud erinevate valdkondade esindajaid oli koos üle Eesti- nii Haapsalust- Pärnust- Valgamaalt kui ka Tallinnast ja Tartust.

Tartus töötav Maxilla hambakliiniku hambaarst- ortodontia-resident Margit Nigol jäi sõiduga väga rahule. “Super seltskond! Ja ma polnud enne Praha ilusat vanalinna näinud-” kiitis ta. Üks osa reisil vennastunud seltskonnast kohtus möödunud nädalavahetusel taas.

Margit Nigoli hinnangul on üks olulisemaid hambaarstide kokkusaamise kohti Eesti hambaarstide päevad- mis tänavu tulevad 26.-27. augustil Tartus. Oma eriala kolleegidega- ortodontidega- saab ta suhelda tihedamalt - näiteks Lõuna-Eesti ortodondid kogunevad vähemalt kord kvartalis tööasju arutama- viimati mai lõpus Tartus.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.