UUES AMETIS

Arvo Mesikepp
SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla sisehaiguste kliiniku
juhataja

Regionaalhaigla sisehaiguste kliinikut juhib  alates tänavu jaanuarist kardioloog ja sisehaiguste arst Arvo Mesikepp- kes enne seda töötas Ida-Tallinna keskhaigla sisehaiguste kliiniku juhatajana (2002-2005) ja Tallinna keskhaigla ravikvaliteedi juhina (1997- 2002). Lühemat aega töötas Mesikepp vahepeal Tallinna diagnostikakeskuses peaspetsialistina (1996-1997)- pikka aega juhtis ta Mustamäe haigla kardioloogiaosakonda (1980-1996). Kuni 1980. aastani töötas Mesikepp Tartumaal: Tartu kliinilise haigla sisehaiguste osakonna juhatajana 1977-1980 ja Kallastel asunud Tartu rajoonihaigla nr 2 peaarstina 1970-1977. Regionaalhaigla sisehaiguste kliinikut juhtis seni pulmonoloog Ruth Sepper- kes jätkab Tallinna Tehnikaülikoolis molekulaarmeditsiini professorina.

<br />  

<strong>Kaire Aadamsoo<br /><u>SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku juhataja</u></strong>

Jaanuarist hakkas regionaalhaigla psühhiaatriakliinikut Imre Rammuli asemel juhatama psühhiaater Kaire Aadamsoo.<br /> Enne seda töötas Aadamsoo sama kliiniku statsionaarse ravi keskuse ülemarst-juhatajana (2002-2005) ja Tallinna Psühhiaatriahaigla/ SA PER psühhiaatriakliiniku psühhogeriaatria osakonna juhatajana (1998-1999).<br /> Oma tööteed alustas Aadamsoo 1989. aastal Tartu ülikooli neurointensiivravi osakonna meditsiiniõena. 1995-1998 töötas ta paralleelselt residentuuriga TÜ psühhiaatriakliiniku elekterkonvulsioonravi arstina.<br /> Imre Rammul jätkab Seksuaaltervise Kliiniku ja Arstliku Perenõuandla (perearsti nõuandetelefon) juhtimist.

 

<br /><strong>Leonhard Kukk<br /><u>SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla kirurgiakliiniku juhataja</u></strong>

Uroloog Leonhard Kukk valiti taas neljaks aastaks regionaalhaigla kirurgiakliiniku juhatajaks- kellena ta on töötanud alates 2002. aastast.<br /> Enne seda on ta juhtinud Tallinna Keskhaigla kirurgiakliinikut (1996-2002)- sama haigla uroloogia osakonda (1994-1996) ja Tallinna Magdaleena haigla kirurgia osakonda (1988- 1994).<br /> Leonhard Kukk alustas arstina 1983. aastal Tallinna Kiirabihaigla üldkirurgina- läbis Tallinna Keskhaiglas ordinatuuri uroloogia alal ning jätkas kuni 1988. aastani Tallinna Kiirabihaiglas uroloogi ja üldkirurgina.

 

<br /><strong>Andrus Remmelgas<br /><u>SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla anestesioloogiakliiniku juhataja</u></strong>

Regionaalhaigla anestesioloogiakliiniku juhataja Ülo Kivistiku vahetas jaanuarist välja anestesioloog Andrus Remmelgas. Kivistik jätkab samas kliinikus intensiivravi keskuse juhatajana. Andrus Remmelgas tuli regionaalhaiglasse tagasi Kaitsejõudude Peastaabi Kaitseväe meditsiiniteenistuse ülema/peaarsti ametist- kus ta oli 2000. aastast. Enne seda töötas Remmelgas Kaitseväe tagalapataljoni meditsiiniteenistuse ülemana (1998-2000). Oma töökäiku alustas Remmelgas reanimatsiooniosakonna anestesioloogina just Mustamäe haiglast 1989. aastal. Mõni aasta hiljem läks ta paralleelselt tööle Päästeameti katastroofimeditsiini peaspetsialistiks ning Mustamäe haiglas töötas ta veel katastroofimeditsiinikeskuse peaspetsialistina (1996-1998). 2004. aastal teenis Remmelgas kuus kuud Afganistanis NATO rahutagamismissiooni staabis meditsiiniteenistuse staabiohvitserina.

 

<br /><strong>Sergei Nazarenko<br /><u>SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla diagnostikakliiniku juhataja</u></strong>

Radioloog ja kardioloog Sergei Nazarenko valiti teist korda neljaks aastaks regionaalhaigla diagnostikakliinikut juhtima.<br /> Enne seda (1984-2002) töötas ta Tallinna Keskhaiglas (end. Tallinna Vabariiklik Haigla) erinevates ametites: radioloogina- isotoopdiagnostika osakonna juhatajana- sisehaiguste kliiniku juhataja kohusetäitjana- radioloogia osakonna ja radioloogia kliiniku juhatajana.<br /> Aastail 1991-1995 oli Nazarenko Tallinna Pedagoogikaülikooli dotsent.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

RAKVERE HAIGLA AS otsib RAVIJUHTI

Rakvere Haigla AS

11. veebruar 2019

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.