Lääne-Tallinna keskhaigla juht vahetub

Lääne-Tallinna keskhaigla nõukogu reedesel koosolekul kutsuti tagasi haigla juhatuse esimees Agris Koppel ja haldusjuht Kristiina Tauts.

Lääne-Tallinna keskhaigla nõukogu reedesel koosolekul kutsuti tagasi haigla juhatuse esimees Agris Koppel ja haldusjuht Kristiina Tauts- kes on kuulunud haigla juhatusse 4. märtsist 2005- vahendas BNS Tallinna linnavalitsuse pressiteadet.

“Nõukogu otsustas kuulutada välja avaliku konkursi ning töötab nädala jooksul välja konkursi tingimused- et leida nendele vastutusrikastele kohtadele heade juhiomaduste ja pikaajaliste kogemustega tervishoiujuhte-” ütles nõukogu tööd juhtiv Tallinna abilinnapea Merike Martinson.

Martinson lisas- et Lääne-Tallinna Keskhaigla puhul on tegemist suure ja paljude probleemide lahendamist ootava haiglakompleksiga- mille arendamine eeldab ka perspektiivset nägemus- märgiti pressiteates.

Nii Koppel kui Tauts kuulusid juhatusse möödunud aasta 4. märtsist- täpsustas BNS.

Lääne-Tallinna Keskhaigla koosseisu kuuluvad Meremeeste haigla- Merimetsa nakkuskeskus- Pelgulinna haigla- Nõmme hooldusravi- Pelgulinna sünnitusmaja ja seitse polikliinikut; mitmed kliinikud ja erialakeskused.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Kas senistel tegijatel peaks olema haigekassa lepingule eelisõigus?

 • Jah
  36% (16)
  36% (16)
 • Ei
  33% (15)
  33% (15)
 • Raviaha peaks liikuma patsiendiga kaasa
  31% (14)
  31% (14)

Vastanuid: 45

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

9. oktoober 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

september 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

september 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.