27. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tar­tu las­teaiad ot­si­vad oma võ­lu­sa­la­tit

23. jaa­nua­ril al­gas Tar­tus las­teae­da­de toi­du­kul­tuu­ri kon­kurss "Võ­lu­pa­da 2006", mil­le tee­maks on tä­na­vu "Meie las­teaia võ­lu­sa­lat".

23. jaa­nua­ril al­gas Tar­tus las­teae­da­detoi­du­kul­tuu­ri kon­kurss "Võ­lu­pa­da 2006", mil­le tee­maks ontä­na­vu "Meie las­teaia võ­lu­sa­lat". Kon­kur­si ees­mär­giks ontun­nus­ta­da las­teaia­töö­ta­ja­te pa­nust las­teter­vi­se­har­ju­mus­te ku­jun­da­mi­sel ning tut­vus­ta­dalas­teaia­las­te va­ne­ma­te­le ja lin­las­te­le Tar­tulas­teae­da­de ter­vis­lik­ke ning maits­vaidtoor­sa­la­teid. Kor­ral­da­ja­te tea­tel au­hin­na­tak­se kon­kur­sil pa­ri­matoi­du­kul­tuu­ri­ga las­teae­da ja oma­näo­li­se­mattoor­sa­la­tit. Te­maa­ti­li­sel loov­kon­kur­sil sel­gi­ta­tak­seväl­ja võ­lu­sa­la­ti pa­ri­mad kuns­ti­li­sed esit­le­jad.Sa­la­ti­ret­sep­te ja kuns­ti­töid tut­vus­ta­tak­se näi­tu­sellin­na­raa­ma­tu­ko­gus. Tar­tu Et­te­võt­li­ke Daa­mi­de As­sot­siat­sioo­nite­gev­di­rek­tor Mir­jam Kip­pas­to põh­jen­das sel­le aas­ta"Võ­lu­pa­ja" tee­ma­va­li­kut sel­le­ga, et põh­ja­mai­selt pi­kasü­gi­se ja tal­ve jook­sul va­ja­vad lap­sed vi­ta­mii­ni­ri­kasttoi­tu. "Nu­ti­kalt val­mis­ta­tud vi­ta­mii­ni­rik­kadtoor­sa­la­tid mait­se­vad häs­ti ning pe­le­ta­vadkül­me­tus­hai­gu­si ja tal­ve­vä­si­must," üt­lesKip­pas­to. Tar­tu las­teae­da­de maits­va­te ja ter­vis­li­ke toi­tu­detut­vus­ta­mi­seks and­sid kon­kur­si kor­ral­da­jad kooskoos­töö­part­ne­ri­te­ga eel­mi­se aas­ta lõ­pus väl­ja"Võ­lu­pa­ja ret­sep­ti­raa­ma­tu 2006", mil­le said kin­giksTar­tu las­teaia­las­te va­ne­mad. Kon­kurss lõ­peb 31. märt­sil ja pi­du­lik lõ­pe­ta­mi­netoi­mub 8. ap­ril­lil At­lan­ti­se kon­ve­rent­si­kes­ku­ses.Võ­lu­pa­ja kon­kur­si kor­ral­da­ja­teks on Tar­tuEt­te­võt­li­ke Daa­mi­de As­sot­siat­sioon ja Tar­tuLin­na­va­lit­sus, peas­pon­so­riks on fir­ma Me­tos AS. Tao­list kon­kurs­si kor­ral­da­tak­se ju­ba kol­man­dataas­tat ja see on loo­gi­li­seks jät­kuks eel­mis­tel aas­ta­teltra­dit­sioo­niks ku­ju­ne­nud koo­li­söök­la­tekon­kur­si­le.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099