Klii­ni­kum oo­tab pree­mia­kan­di­daa­te

SA Tar­tu Üli­koo­li Klii­ni­kum ja Tar­tu Kul­tuur­ka­pi­tal kuu­lu­ta­sid väl­ja kon­kur­si Klii­ni­ku­mi pree­mia­le, mil­le­le saab kan­di­daa­te esi­ta­da 2. mai­ni.

SA Tar­tu Üli­koo­li Klii­ni­kum ja Tar­tu Kul­tuur­ka­pi­tal kuu­lu­ta­sid väl­ja kon­kur­si Klii­ni­ku­mi pree­mia­le, mil­le­le saab kan­di­daa­te esi­ta­da 2. mai­ni.
 
Klii­ni­ku­mi pree­mia­ga tun­nus­ta­tak­se tee­ne­kaid ees­ti ars­te, kes oma sil­ma­paist­va te­ge­vu­se­ga on and­nud olu­li­se pa­nu­se Ees­ti ter­vis­hoiu ja ühis­kon­nae­lu aren­gus­se, on kaa­sa ai­da­nud ees­ti ter­vis­hoiu ül­di­se­le aren­gu­le, sel­le mai­ne tõst­mi­se­le üld­su­se sil­mis ning ees­ti ini­me­se ter­vi­se pa­ran­da­mi­se­le.
 
Vas­ta­valt pree­mias­ta­tuu­di­le on kan­di­daa­ti­de esi­ta­mi­se õi­gus kõi­ki­del Ees­ti ter­vis­hoiua­su­tus­tel, Tar­tu üli­koo­li ars­ti­tea­dus­kon­nal, kõi­ki­del eria­la­selt­si­del, Ees­ti Ars­ti­de Lii­dul ja Ees­ti Haig­la­te Lii­dul. Iga ins­ti­tut­sioon saab esi­ta­da ühe kan­di­daa­di. Iga kan­di­daa­di koh­ta peab üles­sead­ja esi­ta­ma kir­ja­li­kult elu­loo­kir­jel­du­se ja lü­hi­ke­se põh­jen­du­se.
 
Pree­mia­kan­di­daa­ti­de and­med pa­lu­tak­se saa­ta koos kir­ja­li­ku elu­loo­kir­jel­du­se ja lü­hi­ke­se põh­jen­du­se­ga 2. maiks aad­res­sil L. Puu­se­pa 1a, Tar­tu 50406, SA Tar­tu Üli­koo­li Klii­ni­ku­mi või e-pos­ti aad­res­sil klii­ni­kum@klii­ni­kum.ee.
 
Tä­na­vu ühek­san­dat aas­tat ja­ga­tav pree­mia an­tak­se üle 11. mail klii­ni­ku­mi kon­ve­rent­sil.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.