Tallinn jagab perearstitoetust erinevalt

Tänavu plaanib Tallinna linn oma perearstidele maksta 7,5 miljonit krooni tegevustoetust, sellest suurema osa otse perearstidele ja diferentseeritult.

Tänavu plaanib Tallinna linn oma perearstidele maksta 7-5 miljonit krooni tegevustoetust- sellest suurema osa otse perearstidele ja diferentseeritult.

Toetuse kogusummast tasub linn Tallinna Kiirabile patsientide haiglassetoimetamise eest <em>ca</em> 30 000- 35 000 krooni kuus - nendel juhtudel- kui perearstil endal puudub võimalus haiglaravi vajavat patsienti haiglasse viia- selgitas Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti peaspetsialist Küllike Kasuri. Samuti toetab linn 7-5 miljoni krooni sees veel kahte Tallinna Perearstide Seltsi korraldatavat teabepäeva (maikuus ja novembris)- makstes näiteks ruumide eest Eesti Rahvusraamatukogus ja kohvipausi.

Otse perearstidele maksab Tallinna linn tänavu tegevustoetust diferentseeritult- märkis Kasuri. “Oleme arvesse võtnud eelmise aasta koolitusi- tööd imikute ja väikelastega- õdede iseseisvat vastuvõttu ja üldarstiabi kättesaadavust oma nimistu patsiendile tööpäeva jooksul-” loetles Kasuri.

Komisjon- mis koosneb linna ametnikest- Tallinna Perearstide Seltsi esindajatest ja Harju haigekassa osakonna usaldusarstidest- peab läbi vaatama perearstide taotlused tegevustoetusele aprillikuu lõpuks ning tegema ettepanekud ametijuhatajale diferentseeritud toetussummade kohta.

Tallinnas tegutseb praegu 249 perearstinimistut.

2005. a jagas Tallinn perearstidele toetust 7-08 miljonit krooni ehk 28 900 krooni nimistu kohta (siis oli nimistuid 245).

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.