Nahaarstidel ja reumatoloogidel tuleb ühiskoosolek

Eesti Naha- ja Suguhaiguste Arstide Selts (ENSAS) ning Eesti
Reumatoloogide Selts (ERS) peavad 28. aprillil kell 11.30 Tallinnas
Viru keskuses ühiskoosoleku.

Korraldajate teatel käsitletakse ühiskoosolekul reumaatiliste haiguste nahamanifestatsioone; esmaseid kogemusi psoriaasi raviks efalizumabiga; takrolimuse kasutamist atoopilise dermatiidi- psoriaasi jt haiguste ravis; psoriaatilise artriidi kliinilisi aspekte jt teemasid. Külalislektoriteks on professorid Sakari Reitamo ja Markku Kauppi Soomest. Samuti on koosoleku kavas ülevaade Itaalias Abano Termides peetud konverentsist “Nahk- reumatism ja autoimmuunsus”- mille teevad ITK reumatoloogid Tõnu Peets ja Tiina Veldi.

Osavõtusooviga kolleegidel- kes ei ole ENSASi ega ERSi liikmed- palutakse hiljemalt 26. aprilliks teatada ENSASi sekretärile Kristel Rodimale e-mailiga <a href="mailto:kristel.rodima@mail.ee">kristel.rodima@mail.ee</a> ning saata ENSASi pangaarvele 10220006844014 200 krooni osavõtumaksu- märkides märksõnaks oma nime ja sõna “ühiskoosolek”. Tasuda võib sularahas ka kohapeal.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.