Elites avati autahvlid suurannetajatele

9. aprillil avati Tartus Elite erakliinikus tänusein autahvlitega suurannetajatele, austusavaldusena nendele inimestele, kes on aidanud paljusid Eesti peresid.

9. aprillil avati Tartus Elite erakliinikus tänusein autahvlitega suurannetajatele- austusavaldusena nendele inimestele- kes on aidanud paljusid Eesti peresid. Toetajate tänuseina avas kliiniku juhataja Andrei Sõritsa.

Suurimaks lastetute perede toetajaks on olnud heategijana tuntust kogunud professor Aino Järvesoo. Aastatel 2001- 2003 on väliseestlasest metseen Järvesoo annetanud 3-8 miljonit krooni- tänu millele tuli kunstliku viljastamise teel ilmale 156 last. Aino Järvesoo abiga osteti ka kunstliku viljastamise protseduuri jaoks vajalik laseraparatuur.

“Märkimisväärset tuge on siinsetele lastetutele peredele pakkunud ka Eesti Haigekassa-” ütles Elite kliiniku arendusjuht Kristina Tubli. “Lätis ja Leedus ei toeta haigekassa kehavälist viljastamist. Eestis tasub haigekassa üle poole patsiendi poolt tehtavatest kulutustest ravimitele ja protseduuridele. Tänu sellele on Elite kliinikus patsiente kõikidest Eesti maakondadest.”

Suursponsorite kõrval on läbi aegade kunstlikku viljastamist toetanud ka mitmed linnavalitsused- riiklikud asutused- äriühingud ja eraisikud.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

14. august 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

mai 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

juuli 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.