Nõukogu valis Ida-Tallinna keskhaigla juhiks Ralf Allikvee

Ida-Tallinna keskhaigla nõukogu koosolekul 2. mail valiti haigla juhatuse esimeheks seni sellel ametikohal kohusetäitjana töötanud Ralf Allikvee.

Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) nõukogu koosolekul 2. mail valiti haigla juhatuse esimeheks seni sellel ametikohal kohusetäitjana töötanud Ralf Allikvee. Lisaks täidab Allikvee ka haigla kliinilise juhi ülesandeid.

Juhatuse esimehe kohale välja kuulutatud avalikule konkursile oli laekunud kaks avaldust. Haigla nõukogu esimehe Vilja Savisaare sõnul langes otsus Allikvee kasuks- kuna ta sai oma tööga hästi hakkama. “Ta on pikalt olnud selle haigla eesotsas- väga kaua töötanud haigla ühendamise nimel. Ka viimase aasta jooksul on ta näidanud oma võimekust- viimased majandustulemused on paremad kui eelmisel aastal-” selgitas Savisaar Eesti Päevalehele.

Nõukogu tegi ettepaneku sõlmida Allikveega leping kolmeks aastaks- nagu põhikiri ette näeb.

Savisaare sõnul ootab nõukogu Allikveelt- et ta jätkaks haigla arendamist samas suunas- kui ta seda seni on teinud. “Praegu me kinnistame haigla uut arengukava- tahame tegelema hakata uute erialadega ning lõpetada haigla renoveerimise lähima paari aasta jooksul-” ütles Savisaar.

Ralf Allikvee on Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse liige ja kliiniline juht alates 2001. aastast- mil Ida-Tallinna keskhaigla kuue erineva tervishoiuasutuse baasil moodustati. Alates 2005. a juuni lõpust täitis ta lisaks juhatuse esimehe kohuseid. Erialalt on Allikvee uroloog ning ta on seni jätkanud tegevust tegevarstina. Aastatel 1995-2001 oli Allikvee toonase Mustamäe haigla direktor- hiljem peaarst.

Ida-Tallinna keskhaigla asutati 23. augustil 2001 Tallinna Magdaleena haigla- keskhaigla- hooldushaigla- Järve haigla- Tõnismäe polikliiniku ja Mäekalda polikliiniku ühendamisel.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

RAKVERE HAIGLA AS otsib RAVIJUHTI

Rakvere Haigla AS

11. veebruar 2019

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.