Hambaarstid valisid uue volikogu

Eesti hambaarstide päevade ajal 25.–26. augustil Tartus valisid kohalolnud ka Eesti Hambaarstide Liidu uue volikogu, kes omakorda valib uue juhatuse 9. detsembril.

Eesti hambaarstide päevade ajal 25.-26. augustil Tartus valisid kohalolnud ka Eesti Hambaarstide Liidu uue volikogu- kes omakorda valib uue juhatuse 9. detsembril- teatas senise juhatuse liige Rita Nõmmela.

Hambaarstide senised kaks organisatsiooni- Eesti Hambaarstide Liit (EHL- president Kristjan Gutmann) ja Eesti Stomatoloogia Selts (ESS- president Mare Saag) liitusid sisuliselt tänavu mais- kuid juriidiliselt lihvitakse veel vormistust.

Ühendorganisatsiooni- Eesti Hambaarstide Liidu uude volikokku kuulub 45 inimest- neist 25 Tallinnast ja 20 Tartust. Kandideerijate hulgas oli ka maakondades töötavaid hambaarste.

<br /><strong>MU</strong>

 

<br />  

<strong><u>Eesti Hambaarstide Liidu volikogu liikmed*:</u></strong>

1.    Mari-Ann Abel (AS Maxilla- Tallinn);<br /> 2.    Ragne Abel (AS Maxilla- Tallinn);<br /> 3.    Jaan Anvelt (Anvelt Hambaravi OÜ- Tallinn);<br /> 4.    Kattri Arge-Stoicescu (K3 Hambaravi OÜ- Tallinn);<br /> 5.    Eda Asser (Eda Asser Hambaravi- Tartu);<br /> 6.    Kristjan Gutmann (OÜ Stardent- EHLi president- Tallinn);<br /> 7.    Küllike Ilp (OÜ Stomer- Tartu);<br /> 8.    Külli Juhanson (OÜ Juhanson Hambaravi- Tartu);<br /> 9.    Peeter Jõers (OÜ Injoy- Tallinn);<br /> 10. Tenno Jänes (OÜ Baltic Medical Partners- Tallinn);<br /> 11. Piia-Heidi Kreegimäe (OÜ Blendent- SA TÜK- Tartu);<br /> 12. Kirstin Kõnd (Eurodent Hambaravi OÜ- Lastehambakliinik OÜ- Tallinn);<br /> 13. Jaan Lahe (Jaan Lahe Hambaravi- Tallinn);<br /> 14. Ellen Lepasaar (SA TÜK- Tartu);<br /> 15. Priit Lill (OÜ Lille Hambaravi- Tallinn);<br /> 16. Stanislav Liskmann (OÜ Dr Valdur Viikmann- Tallinn);<br /> 17. Marika Lumi (OÜ Dentafix- Tallinn);<br /> 18. Raul-Üllar Lõuk (Dr Raul-Üllar Lõuk Hambaravi- Tallinn);<br /> 19. Meeme Mõttus (OÜ Meditsiiniekspert- AS M-Meditsiin- Tallinn);<br /> 20. Siiri-Mai Mäenurm (SA Tallinna Hambapolikliinik);<br /> 21. Rein Männi (OÜ Harjudent- OÜ Dr Männi Hambaravi ja Proteesimine- Tallinn);<br /> 22. Rita Nõmmela (OÜ Stoma-Hambaravi OÜ- SA TÜK- Tartu);<br /> 23. Jana Olak (SA TÜK- Tartu);<br /> 24. Ivo Ost (OÜ Stomms- Tallinn);<br /> 25. Ülo Pintson (AS Ode- OÜ P amp;P Hambaravi- SA TÜK- Tartu);<br /> 26. Helen Pullisaar (OÜ Meditsiiniekspert- Tallinn);<br /> 27. Alon Rass (Rass ja Schotter OÜ- Tallinn);<br /> 28. Riina Redi (Riina Redi Hambaravi- Tartu);<br /> 29. Kaido Reinaste (Reinaste Hambaravi OÜ- Tartu);<br /> 30. Silvia Russak (AS Maxilla- TÜ stomatoloogiakliinik- Tartu);<br /> 31. Riho Rätsep (OÜ Nordholm- OÜ Vagodent- Tallinn);<br /> 32. Mare Saag (OÜ Stoma-Hambaravi- TÜ stomatoloogiakliiniku juhataja- ESSi president- Tartu);<br /> 33. Olev Salum (OÜ Adoral- TÜ stomatoloogiakliinik- Tartu);<br /> 34. Laur Samarüütel (AS Lasnamäe Tervisekeskus- Tallinn);<br /> 35. Taavo Seedre (OÜ Adoral- SA TÜK stomatoloogiakliiniku juhataja- Tartu);<br /> 36. Lauri Siiak (OÜ Eurodent- Tallinn);<br /> 37. Alla Tenn (OÜ Stomer- Tartu);<br /> 38. Indrek Truija (AS PMA- Tartu);<br /> 39. Lauri Vahtra (OÜ Meditsiiniekspert- Tallinn);<br /> 40. Sirje Vene (Sirje Vene Hambaravi- Tartu);<br /> 41. Veiko Vengerfeldt (Erahambaarst Eve-Marju Kaselo- Põltsamaa- SA TÜK- Tartu);<br /> 42. Marek Vink (OÜ Hambalaser- Tallinn- OÜ Tähe Hambakliinik- SA TÜK- Tartu);<br /> 43. Ülle Voog (AS Ode- SA TÜK- Tartu);<br /> 44. Andrus Vuks (Dr Eve Vuks Hambaravi- Tallinn);<br /> 45. Piret Väli (Piret Väli Hambaravi OÜ- Tallinn).

___________________________________<br />    * sulgudes töökoht Tervishoiuameti registri alusel

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.