Tulemas on HPV-teemaline konverents

27. oktoobril korraldab Seksuaalsel Teel Levivate Infektsioonide
Eesti Ühing Tallinnas Sokos Hotell Viru konverentsikeskuses inimese
papilloomiviiruse (HPV) teemalise konverentsi “Emakakaela vähi
ennetamine - unistusest reaalsuseks”.

Korraldajate teatel käsitletakse konverentsil HPV infektsiooni kõige erinevamaid teoreetilisi ja praktilisi aspekte: onkogeense papilloomiviiruse genoomi replikatsiooni (prof. Mart Ustav)- HPV genotüüpide esinemist Eestis- Soomes ja Norras ning selle tähendust vaktsinatsiooni programmidele (dr Mari Kibur Norrast- dr Auni Aasmaa) ja seost koinfektsioonidega (Tiit Talpsepp).

Samuti esitatakse põhjalik ülevaade genitaalse HPV infektsiooniga seonduvatest probleemidest igapäevases arstipraksises ning nende võimalikest lahendustest (prof. Geo von Krogh Rootsist)- HPV infektsiooni rollist meestel (prof. Michale Skerlev Zagrebist) ning teravate kondüloomide ravi võimalustest (dr Airi Põder).

Räägitakse ka HPV vastase vaktsiini kasutamise senistest kogemustest (dr Francoui Meurice Belgiast) ja selle osast emakakaela vähi ennetamises (prof. Jorma Paavonen Soomest).

Konverentsile saab registreeruda kuni 15. oktoobrini e-aadressil <a href="mailto:kristel.rodima@mail.ee">kristel.rodima@mail.ee</a>. Täpsemat infot konverentsi programmi kohta leiab veebilehelt <a href="http://www.eusti.ee">www.eusti.ee</a>.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.