5. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uue piparmündimaitsega suitsetamisvastane käsimüügiravim

06.12.2006 Nicorette Freshmint Gum (nikotiin) ravimnärimiskumm - uue piparmündimaitsega suitsetamisvastane käsimüügiravim. Pfizer Consumer Healthcare Eesti tõi apteekidesse müügile uue maitsega Nicorette Freshmint Gum (nikotiin) närimiskummi. Tegemist on ravimnärimiskummiga tubakasõltuvuse raviks. Oma eelkäijatest erineb Nicorette Freshmint Gum (nikotiin) värske piparmündimaitse ja suurema pakendivaliku poolest.

Nicorette Freshmint Gum- Nicorette Mint Gum ja Nicorette Patch(nikotiin) on Eestis populaarseimad suitsetamisest loobumiseks jasuitsetamise vähendamiseks mõeldud ravimibrändid. NicoretteFreshmint Gum toimeaineks on nikotiin. Ravimnärimiskummi onvastavalt nikotiinisõltuvuse astmele kahe erineva tugevusega 2mg ja4mg. Ravimit kasutatakse suitsetamisest loobumisel võõrutusnähtudeleevendamiseks ja suitsetamisetungi vähendamiseks. Samuti aitabnärimiskumm vähendada suitsetamist enne täielikku loobumist neil-kes ei ole valmis suitsetamisest järsku loobuma.

„Peaksime enesele esitama elulise küsimuse- kas meile onolulisem hetkeline nauding- mis tuleneb kopsu sattunudsigaretisuitsust või väärtustame me pigem tugevat tervist jasõltumatust. Viimaste puhul on esmaseks ja äärmiselt lihtsakssammuks sigareti läitmise asemel närimiskummi kasutamine-” rääkisPfizer Consumer Healthcare Eesti filiaali juhataja Hanno Varblane-kes peab suitsetamisest loobumist ravimnärimiskummiga lihtsaks jamugavaks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099