Eucerin avas esimese apteegikosmeetika infopunkti Eestis

8. detsember 2006

Neljapäeval- 7. detsembril avas Eucerin esimese apteegikosmeetika infopunkti Eestis. Tallinnas Viru Keskuses tegevust alustava apteegikosmeetika infopunkti näol on tegu ühtlasi Eucerini esimese omataolise konsultatsioonipunktiga kogu Põhja-Euroopa regioonis.

Beiersdorf OÜ Eucerin toote- ja turundusjuhi Terhh Harjaku sõnul on Eucerini apteegikosmeetika alast informatsiooni jagav müügipunkt nii Eestis kui Põhjamaades uudne. “Apteekritega vesteldes on selgunud- et tihti soovivad külastajad toodete kohta rohkem informatsiooni kui apteekrid jõuavad jagada. Paljudel inimestel on näiteks väga tundlik- päikest mitte taluv või kuperroosne näonahk- millele on ilma täiendavate teadmisteta keeruline sobivat toodet leida. Sellest lähtuvalt sündis ka mõte luua spetsiaalne apteegikosmeetika infopunkt- kus kõik soovijad saavad toodete kohta vajalikku teavet ja konsultatsiooni-” selgitas Harjak.

Eucerini infopunkt asub Tallinnas Viru Keskuse 1. korrusel tegutseva Ülikooli Apteegi ruumides- hõlmates sellest ca 5 m² suuruse ala. Eucerini konsultatsioonipunktis jagatakse pädevat informatsiooni Eucerini toodete kohta- nõuandeid näo- ja kehahoolduseks- samuti on kõikidel huvilistel võimalik tooteid kohapeal testida ja tootetestreid koju kaasa saada. Kolmel päeval nädalas jagab informatsiooni Eucerini tootekonsultant ja kosmeetik Helina Diana Helmdorf- muul ajal saab nõuandeid Ülikooli Apteegi töötajatelt.

Seoses infopunkti avamisega kutsub Eucerin kõiki huvilisi nelja nädala jooksul oma naha niiskusastet mõõtma. Selleks on kasutada spetsiaalne seade- mille kasutamine on kõigile tasuta. Detsembrikuu jooksul kehtib valitud Eucerini näohooldustoodetele hinnasoodustus 20% ning müügil on Eucerini kinkekomplektid.

Eucerini toodete puhul on tähelepanu keskpunktis põhjalikult läbiuuritud aktiivsed koostisained- mis on välja valitud tänu nende tõhususele naha kaitsmisel ja hooldamisel. Rahvusvahelised dermatoloogilised ja kliinilised uuringud kinnitavad- et Eucerini tooted on tõhusad ning sobivad nahaga suurepäraselt. Eucerin pakub tooteid nii kuivale- tundlikule- probleemsele aknele kalduvale kui päikesetundlikule nahale.

Eucerini tooteid valmistav Beiersdorf Group on maailma üks suurim nahahooldus- ja kosmeetikatoodete- meditsiinitoodete ning büroo- ja tööstusteipide tootmisega tegelev kontsern. Beiersdorfi tooteid müüakse rohkem kui 100 riigis. Eestis müüb Beiersdorfi tooteid kontserni tütarfirma Beiersdorf OÜ.

 

Lisainfo:

Terhh Harjak<br /> Beiersdorf OÜ Eucerin/Hansaplast toote- ja turundusjuht<br /> telefon 640 1360<br /> e-post <a href="mailto:terhh.harjak@beiersdorf.com">terhh.harjak@beiersdorf.com</a><br /><a href="http://www.eucerin.com/" target="_blank">http://www.eucerin.com/</a>

<a href="http://www.ee.beiersdorf.com/" target="_blank">http://www.ee.beiersdorf.com/</a>

<a href="http://www.derma.ee/" target="_blank">http://www.derma.ee/</a><br /><br /><br /> Kady Metsis<br /><a href="mailto:kady@kpms.ee">kady@kpms.ee</a>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

14. august 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

mai 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

juuli 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.