Selgusid terviseteemalise plakatikonkursi võitjad

13.12.2006

Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakonna poolt Tartu linna koolide õpilastele korrraldatud terviseteemalise plakatikonkursi parimad tööd on selgunud. Kõiki plakateid näeb 18. detsembril Vanas Anatoomikumis avataval näitusel.

"Plakatikonkursi eesmärgiks oli tõsta noorte terviseteadlikkust läbi loova töö-" ütles konkursi korraldanud tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree. Konkurss oli kolmes erinevas kooliastmes erinevates valdkondades: I-VI klass Toitumine"- VII - IX klass "Sõltuvusprobleemid" ja X-XII klass "HIV/AIDS". Konkursile esitati 304 tööd- kokku osales 430 õpilast 13 Tartu linna koolist.

Kõiki plakateid on võimalik näha Vanas anatoomikumis 18. detsembril avataval näitusel. Samas algab kell 16.00 ka konkursi pidulik lõpetamine. Kõik plakatikonkursil osalejad saavad väikese kingituse ning iga kooliastme parimad suurema kingituse. Näituse avamise päeval on Vana Anatoomikumi meditsiinikollektsiooni külastamine alates kell 14 - 17 konkursil osalenud õpilastele tasuta. Plakatite näitus jääb Vanas Anatoomikumis avatuks kuni 20.jaanuarini.

<strong>I - VI klass konkursi teema "Toitumine"<br /></strong> Kolm parimat tööd: Kevin Tohvre (Kivilinna Gümn. 1 e klass); Kertu Tooming (Raatuse Gümn. 5 a klass); Tairo Puistaja (Kommertsgümn. 5 c klass). Eripreemia: Tartu Veeriku Kooli 3a klassi ühistöö; Tartu Kivilinna Gümnaasiumi 1 b klassi ühistöö.

<strong>VII - IX klass konkursi teema "Sõltuvusprobleemid"<br /></strong>Kolm parimat tööd: Elika Lovjagina (Annelinna Gümnaasium 7 a klass); Anni Avi (Karlova Gümn. 8 a klass); Diana Ambos (Kommertsgümn. 9 c klass).<br /><br /><strong>X - XII klass konkursi teema "HIV/AIDS"<br /></strong>Kolm parimat: Kadri Kõiv (Descartes'i Lütseum 12 klass); Heidi Rappu (Kunstigümn. 11 a klass) ja ühistöö: Riin Kivisild (Karlova Gümn 10 h klass)- Leelo Moor (H. Treffneri Gümn 10 e klass) ja Liina Lepik (H. Treffneri Gümn. 10 c klass).<br /><br /><br /><br /> Lisainfo:<br /><br /> Sirje Kree<br /> tervishoiuosakonna juhataja<br /> 50 65 327<br /><br /> Karin Palo<br /> Tartu Linnavalitsuse pressiesindaja<br /> Tel 736 1162- 5244 233

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.