Tiitlit aasta arst 2007 kannab Sven Lindström

Veebiportaali www.arst.ee ja Terviselehe lugejad valisid aasta arstiks 2007 ravikeskuses SL Meedik üldarstina töötava Sven Lindströmi.

Veebiportaali <a href="http://www.arst.ee">www.arst.ee</a> ja Terviselehe lugejad valisid aasta arstiks 2007 ravikeskuses SL Meedik üldarstina töötava Sven Lindströmi- kellele austamisõhtul ulatas klaasikunstnik Ivo Lille loodud auhinna Tallinna abilinnapea Merike Martinson.

Intervjuus Terviselehele ei salanud vastne aasta arst- et tiitlivõit tegi talle rõõmu. Samas pidas Lindström tiitlit meeskondlikuks autasuks “Tänud headele kolleegidele- kes on minu patsiente alati aidanud- tänu apteekritele- kes minu kehvale käekirjale vaatamata on alati andnud patsiendile õiget rohtu ja mõnikord teinud seda ka siis- kui olen seda telefonis palunud ja pole olnud kohe paberit anda-” ütles ta.

Sven Lindström on lõpetanud Tartu ülikooli arstiteaduskonna 1977. aastal ning töötanud aastatel 1977-1996 Tallinna keskhaigla sisehaiguste osakonnas arstina ja verekirurgia osakonna juhatajana. 1988. aastal kaitses ta meditsiiniteaduste doktori kraadi.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.