Autor: Violetta Riidas • 22. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Ülikool ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkool allkirjastasid koostöö raamlepingu

Neljapäeval, 22. mail kell 11 allkirjastasid Tallinna Ülikooli rektor prof Rein Raud ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis (Kännu 67, ruum 231) raamlepingu koostööks uurimis- ja arendustegevuse, õppetöö ja teiste ühiste huvide valdkonnas.

Tallinna Ülikooli rektor prof Rein Raud kommenteeris koostöö kinnitamist järgnevalt: „Lepingu sõlmimine on üks osa laiemast tegevusest, mida ülikool terviseteaduste arendamiseks on ette võtnud. Meil on head koostöösidemed Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga, Tallinna Ülikooli akadeemilises raamatukogus töötab meditsiiniinfokeskus ning oleme avamas uusi tervise valdkonna õppekavasid. Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis näeme head koostööpartnerit, kellega saame teineteist vastastikku täiendada kaugemate eesmärkide saavutamisel.”

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits leiab, et Tallinna Ülikooliga koostöö arendamine on oluline seoses õppejõudude koolituse ja õppejõudude potentsiaali optimaalse kasutamisega. „Tallinna Ülikool on meile hea partner tervise valdkonna arendamiseks ja uurimiseks, ühise temaatika leidmisel saame koos ka näiteks koolitusi korraldada ning õppekavade arendusega tegeleda. Samuti oleme omalt poolt valmis arendama koostööd raamatukogude vahel, mis meil samuti osaliselt kattuvad: tervise valdkond, sotsiaal- ja käitumisteadused jne,” sõnas Ülle Ernits.Lepinguga seavad Tallinna Ülikool ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkool endale eesmärgiks tõhustada Eesti meditsiini ja tervishoiu ning seda toetava valdkonna õppe-, uurimistöö- ja arendustegevust. Leping sõlmiti tähtajatuna.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099