Ida-Tallinna Keskhaigla võitis hea tava konkursi

Euroopa Tööohutuse ja Töötervishoiu nädala
raames toimub täna Eesti Rahvusraamatukogus 10. Töötervishoiupäev.
Töötervishoiupäeval antakse pidulikult üle kaks „Hea tava“ auhinda.

Tänavused hea tava konkursi võitjad on Sveba-Dahlen OÜ ja Ida-Tallinna Keskhaigla. Konkursile esitati Eestis tänavu kokku 11 hea tava näidet, mis võrreldes teiste Euroopa riikidega on väga hea tulemus. Eesti võitjad konkureerivad omakorda üle-euroopalisele auhinnale.

„Hea tava“ konkurssi korraldatakse igal aastal Euroopa Tööohutuse ja Töötervishoiu Agentuuri algatusel. Eestis on konkurss toimunud alates 2004. aastast. Hea tava auhinnad antakse organisatsioonile, kus pööratakse erilist tähelepanu kampaania eesmärkidest lähtuvale praktilisele tegevusele töökeskkonna ohutuse ja töötajate tervise vallas.

20.–24. oktoobril 2008 toimuvad kõikides ELi liikmesriikides üritused ja tegevused, mille eesmärk on aidata vähendada tööõnnetusi ja kutsehaigusi. Nädala kampaaniaüritused rõhutavad tervishoiu- ja ohutusriskide hindamise tähtsust. Uues riskihindamist käsitlevas aruandes näidatakse, kuidas töökoha riske praktikas ohjata ja vähendada.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

PÕHJA-EESTI REGIONAALHAIGLA otsib DIAGNOSTIKAKLIINIKU JUHATAJAT

Põhja-Eesti Regionaalhaigla SA

03. detsember 2018

PÕHJA-EESTI REGIONAALHAIGLA otsib JÄRELRAVI KLIINIKU JUHATAJAT

Põhja-Eesti Regionaalhaigla SA

10. detsember 2018

Meditsiini­uudised

6. november 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

oktoober 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.