Belgias hakati tootma hambasõbralikku šokolaadi

Belgia kaks šokolaaditehast hakkasid
valmistama hambasõbralikku šokolaadi. See maius näeb välja ja maitseb nagu päris
šokolaad, kuid ei lõhu hambaid.

«Selle maiustuse puhul on kasutatud sukroosist valmistatud disahhariidi. Seda leidub ka meie organismis. Selle tõttu ei tekita maius probleeme,» selgitas Barry Callebaut firma esindaja Marijke De Brouwer.

Esindaja jätkas, et uue šokolaadi saladuseks on lihtsalt erinevat tüüpi magusaine, kuid maitse jääb ikka samaks.

Sama tüüpi šokolaadi valmistab ka teine Belgia firma Smet ning mõlemal organisatsioonil on ka Tooth Friendly International heakskiidu.

Lisa kommentaar

  • Kadrin Karner

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

11. september 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

mai 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

september 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.