Autor: Violetta Riidas • 5. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine. Maaülikooli professor hindab: kas «keelatud» toidud on ikka nii ohtlikud?
Eesti Maaülikooli toiduhügieeni osakonna
toksikoloogiaprofessor Tõnu Püssa hindas paari päeva eest avaldatud loo «Seitse
toitu, mida kunagi süüa ei tohiks» tõesust ja paikapidavust.
«Enamik neid probleeme on sellised poolprobleemid või -müüdid, seepärast peab ettevaatlik olema nende kommenteerimisega. Lugejaid on väga kerge mõne väikese asjaga üles ärritada, aga rahustamine on hoopis keerulisem. Ja meie teadmised toidu koostisest ja erinevate koostisosade mõjust pidevalt muutuvad,» selgitas Tõnu Püssa enne artikli kommenteerima asumist.
Tõnu Püssa kommentaar: