LTKH naistekliiniku uus juht on Piret Veerus; Maike Parve siirdus eraettevõttesse

LTKH naistekliinikut juhatab 4. augustist naistearst Piret Veerus, kes vahetas välja kauase naistekliiniku juhi Maike Parve.

Tampere Ülikooli arstiteaduskonnas 2007. aastal cum laude doktoritöö kaitsnud Veerus rääkis, et on töötanud erineva koormusega Pelgulinna sünnitusmajas 25 aastat, alates pärast Tartu Ülikooli lõpetamist aastal 1990. Aastast 2000 on ta arstitöö kõrvalt töötanud Tervise Arengu Instituudis teadurina ja praegugi on seal üks projekt veel teha.

Veerus rääkis, et konkurss Parve kohale korraldati suvel maja-siseselt ja tema kõrval oli veel teisi kandidaate. „Osutusin personali ja juhtkonna jaoks sobivaimaks valikuks,“ sõnas ta. Mingeid suuri muudatusi ta haigla töös kohe teha ei kavatse, vaid eesmärgiks on, et ikka rohkem terveid ja õnnelikke väikesi inimesi nende juures sünniks ja et igas vanuses naised oma tervisemuredega abi saaksid. 

Maike Parve jätkab naistearstina tööd erapraksises, nii et LTKH naistekliinikus tal enam vastuvõtte pole. Temaga ei õnnestunud praegu telefonitsi ühendust saada.

Äriregistri järgi kuulub talle pojaga kahasse OÜ Arvenos, millel on leping haigekassaga aastast 2005 ja mis osutab naistearsti teenuseid. Eelmise aasta käive oli 216 000 eurot ja kasum 25 500 eurot. Tallinnas on Arvenose Dr Parve naistearstid vastuvõtt LTKH ühes kliinikus Paldiski mnt-l. Lisaks Parvele võtavad seal vastu veel dr Riina Aak (LTKH naistekliiniku sünnitusosakonna juht), Reet Sokk (LTKH naistekliiniku naistenõuandla juht), Natalja Možarova ja ämmaemand Tiina Untera. Kõik nad töötavad LTKH Pelgulinna naistenõuandlas ja sünnitusmajas.

 Aruande järgi laiendati eelmisel aastal vastuvõtte ka Kose alevikku. Ettevõttes töötas keskmiselt 10 inimest, kuid üksi ei töötanud täiskohaga.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

RAKVERE HAIGLA AS otsib RAVIJUHTI

Rakvere Haigla AS

11. veebruar 2019

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.