Tallinna kesklinna uus nimistu läheb Anneli Virksile

Terviseamet lõi ületäitunud Tallinna kesklinna nimistute pärast uue nullnimistuga perearstikoha, mille võitis eile endale perearst Anneli Virks.  

Terviseameti peremeditsiini osakond valis eile välja kaks perearsti, kes asuvad septembrist Tallinnas tööle.  Kesklinna piirkonda on see esimene üle mitme aasta juurdeloodud nullnimistu.

Terviseameti 14.08.2014 otsusega nr 6.1-7/5 kinnitatakse alates 1. septembrist 2014. a nimistu N0833 piirsuurusega 1200-2000 perearstiks 2005. aastal ülikooli lõpetanud Anneli Virks (D06445). Perearsti teeninduspiirkonnaks on Kesklinna linnaosa Tallinnas. Nimistu N0833 on uus nn 0-nimistu. Virksi eelmised töökohad on terviseameti registri järgi olnud Medicum Perearstikeskus AS ja OÜ JÜRGENSON PAK. Terviseameti analüütik Evgenija Filippova selgitas, et kesklinna on elanikke juurde tulnud, senised nimistud on ületäidetud. "Ilmselt Uus-Sadamas hakkab see nimistu tegutsema," lisas ta.

Terviseameti 14.08.2014 otsusega nr 6.1-7/6  kinnitatakse alates 1. septembrist 2014. a nimistu N0239 piirsuurusega 1200-2000 perearstiks Anna Gretšenko (D06696). Perearsti teeninduspiirkonnaks on Nõmme linnaosa Tallinnas. Nimistu N0239 teenindas varem perearst Kristine Helemaa. Gretšenko töötas terviseameti registri järgi varem OÜ FAVOREK PEREARSTIKESKUSes.

Perearstide vastuvõtukohad ja -ajad ja täpsustuvad hiljem, kui perearstid edastavad selle info Terviseametile. Vastav info ilmub terviseameti koduleheküljel http://www.terviseamet.ee/peremeditsiin/patsiendile/uute-perearstide-vastuvotud.html.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

RAKVERE HAIGLA AS otsib RAVIJUHTI

Rakvere Haigla AS

11. veebruar 2019

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.