Ravimiameti annab nõu Moldova Ravimite ja Meditsiiniseadmete Ametiga

17. - 19. septembril 2014 toimub esimene kohtumine Eesti Ravimiameti ja Moldova Ravimite ja Meditsiiniseadmete Ameti vahelise arengukoostööprojekti „Moldova Ravimiameti ja ravimivaldkonna arengu toetamine“ raames, teatas ravimiamet.

Projekti eesmärk on toetada Moldova Ravimite ja Meditsiiniseadmete Ameti ja ravimite üldisema valdkonna arengut Moldovas Eesti Ravimiameti praktilisi kogemusi ja teadmisi jagades. Mõlemal suhteliselt väikesel riigil tuleb ravimite valdkonna reguleerimisel ja järelevalves piiratud ressursside tingimustes täita rahvusvahelisi kohustusi ja järgida häid tavasid. Eestil on piisavalt kogemust EL seadusandluse ülevõtmisel, EL IT-lahenduste kasutamisel ning järelevalve rakendamisel ravimite käitlemisel, kliiniliste uuringute ja ravimohutuse vallas.

Koostööprojekti raames toimub kokku 2 visiiti, üks Eestis ja teine Moldovas. Projekti rahastab Välisministeerium arengu- ja humanitaarabi vahenditest.

.    

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.