Saaremaal on puudus füsioterapeutidest

Kuressaare Perekodu on füsioterapeuti otsinud kevadest saadik, kuid seni pole töölepakkujad endast teada andnud. Sama probleemi ees seisab ka Kallemäe kool, kus sel aastal tuleb hakkama saada koosseisulise füsioterapeudita. Uut taastusravi spetsialisti otsib ka Kuressaare haigla.

Kuressaare Perekodu juhataja Janne Tamm ütles Saarte Häälele, et pikaajalist töökogemust nad oma füsioterapeudilt ei ootagi. Küll on aga vajalik erialane kõrgharidus ja soov töötada lastega. Tamm lisas, et loomulikult on oodatud ka kogenud füsioterapeut, kuid see pole tööle võtmise eeldus.

“Kogemuse saab meilt väga hea,” rääkis Tamm, viidates, et Perekodus on esindatud kõik need lapsed ja probleemid, keda ja mida füsioterapeutidele teoorias on õpetatud. Lisaks on Perekodu füsioterapeudil võimalik end koolitustel täiendada. Tamme sõnul on senistelt füsioterapeutidelt ja praktikantidelt saadud positiivset tagasisidet.

Pikemalt Saarte Hääles

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

RAKVERE HAIGLA AS otsib RAVIJUHTI

Rakvere Haigla AS

11. veebruar 2019

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.