Magnum Medicali uueks juhiks sai Tiina Lätti, kes vahetas välja vaid 9 kuud ametis olnud juhi

Teisipäeval nimetati Magnum Medical OÜ tegevjuhiks ja ühtlasi uueks juhatuse liikmeks Tiina Lätti, kes varem juhtis ettevõtte ostuüksust. Senine tegevjuht ja juhatuse liige Kadi Lainelo lahkub ettevõttest.

Varem Selveris turundusjuhina ja ETKs ostudirektorina töötanud Kadi Lainelo alustas Magnumis tööd jaanuarist 2014..Lainelo toona Äripäevale antud intervjuu kohaselt tuli otsus uus ametipositsioon vastu võtta pika kaalumise järel, kus sai määravaks soov edasi liikuda uuele vastutustasandile. „Samuti oli selle konkursi võitmine minu jaoks väga suur tunnustus,“ märkis ta.

Nüüd, napilt üle poole aasta töötanud, lahkus ta ettevõttest. Magnumi kontserni juhtkond avaldas pressiteates Kadi Lainelole tehtu eest tänu. „Kadi panus Magnum Medical OÜ arengusse on olnud märkimisväärne, tema teadmistest on olnud meile kasu ka jaeprotsesside arendamisel.  Soovime talle edu edaspidiseks,“ lisas Kallikorm.

Kadi Lainelo lisas omalt poolt, et Magnumis töötatud aeg oli mitmekülgne ning pakkus väljakutseid. „Pühendusin erinevate protsesside ja müügitegevuste arendamisele. Hindan kõrgelt saadud kogemust,“ sõnas Lainelo.

Magnum ASi hulgimüügivaldkonna eest vastutava juhatuse liikme Ahti Kallikorm ütles ettevõtte saadetud pressiteates, et uus juht ja juhatuse liige Tiina Lätti on pikaajalise juhtimiskogemusega tugev meditsiinivaldkonna ekspert, kes on Magnumi kontserniga olnud seotud 18 aastat. „Tiina juhtimisel ettevõtte kiire areng kindlasti jätkub,“ kinnitas Kallikorm.

Magnum AS-i struktuuri kuuluv Magnum Medical tegutseb ravimite hulgimüügi valdkonnas juba 1992. aastast.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.