Galerii: ITK sünnitusmaja tähistas 210. juubelit

Priihospidalist 1804. aastal alguse saanud Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) sünnitusmaja tähistas reedel 210. juubelit. Kuue voodikohaga sünnitusosakonnast alguse saanud haiglas nägi ilmavalgust eelmisel aastal 3731 last.

Käesoleva aasta üheksa kuuga on ITK ämmaemandad abiks olnud 168 sünnituse juures enam kui eelmisel aastal.

„On hea olla tunnistajaks sellele, et täna, 210 aastat hiljem on sünnitusosakonna kliinilise töö kvaliteedi näitajad võrreldavad Euroopa juhtivate kõrge sünnitusabi tasemega riikide näitajatega. Käsikäes tipptehnoloogiliste lahenduste ja inimliku hoolivusega püüame luua sünnikogemust, mis on täis rõõmu, heaolu, turvalisust ja rahu,“ kinnitas haigla naistekliiniku pikaaegne juhataja doktor Lee Tammemäe.

Galerii

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.