Pevkur tänas Walter Reedi sõjaväehaiglat koostöö eest

Siseminister Hanno Pevkur andis Ameerika Ühendriikide visiidi käigus Vabariigi Valitsuse nimel üle tänuplaadi Walter Reedi sõjaväehaiglale, kes oli suureks toeks Ida-Tallinna Keskhaigla Taastusravikliinikus uue kaasaegse Amputatsioonijärgse Taastusravi Keskuse loomisel.

Külastades eile, 16. oktoobril Marylandi osariigis paiknevat Walter Reedi sõjaväehaiglat andis siseminister Hanno Pevkur sõjaväehaigla juhile, brigaadikindral B. Clarkile, üle tänuplaadi suurepärase koostöö eest.

Pevkur rõhutas oma sõnavõtus, et käesoleva aasta juulis avatud Ida-Tallinna Keskhaigla Taastusravikliiniku uus kaasaegne Amputatsioonijärgse Taastusravi Keskus on heaks näiteks Eesti ja USA vahelisest järjepidevast koostööst.

Uues keskuses on nii välismissioonidel vigastada saanud Eesti sõduritel kui ka tsiviilelanikel võimalik saada taastusravi senisest palju kaasaegsemates tingimustes ning uusima meditsiinitehnika toel. "Lisaks investeeringule Tallinnasse pakkus Walter Reedi sõjaväehaigla võimaluse õppida proteesimeistri ametit endisel kaitseväelasel Madis Põril ja füsioterapeut Anti Pigulil, kelle oskused on Eestis hindamatu väärtusega," märkis Pevkur.

Tallinna keskus valmis USA ja Eesti koostöös, Ameerika Ühendriikide Euroopa Väekoondise, Ameerika Ühendriikide Tallinna Suursaatkonna kaitsekoostöö osakonna ja Eesti Vabariigi Valitsuse kaasabil.

Siseminister Hanno Pevkur on 13.-17. oktoobrini töövisiidil Ameerika Ühendriikides Washingtonis, kus põhiteemadeks on küberjulgeolek, terrorismivastane võitlus ja piiriturvalisuse küsimused. 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

RAKVERE HAIGLA AS otsib RAVIJUHTI

Rakvere Haigla AS

11. veebruar 2019

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.