Ennet saadaks Vesiloo sundravile: Seewaldis ka ei räägita nii haiget juttu

Kakskümmend aastat Tallinna psühhiaatriahaiglas psühhiaatri ja osakonna juhatajana töötanud Jüri Ennet naeruvääristas Kroonikale antud kommentaaris seltskonnakuulsuse Triin Tulevi jõhkras peksmises kohtu all oleva Rasmus Vesiloo kaitseväidet, nagu oleks ta oma toonase elukaaslase vastu käe tõstnud enese teadmata ehk unes käies, vahendas publik.delfi.ee.

"Kui nüüd advokaat taotles seda, et tema klient teeb unes poksiharjutusi ja mööda ei löö, saab kõrgeaulik kohus teha sellest ainult ühe järelduse – inimene ei saa oma tegude tähendusest aru ega oska neid juhtida. Ja kuna ta on ohtlik, tuleb ka määrus – sundravile Jämejalga – ja kõik! Tulles vastu tema unenägudele, siis las ta klobib seal omaette kambris. Pika jutu mõte on see, et hundiudu on ka parem jutt kui jutt, et juhtus unes. Seewaldis ei räägita ka nii haiget juttu," sõnas Ennet.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Kas senistel tegijatel peaks olema haigekassa lepingule eelisõigus?

 • Jah
  36% (16)
  36% (16)
 • Ei
  33% (15)
  33% (15)
 • Raviaha peaks liikuma patsiendiga kaasa
  31% (14)
  31% (14)

Vastanuid: 45

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

9. oktoober 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

september 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

september 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.