Ravimite Zovirax, Ranitidine Accord ja Ibustar tarneraskused

Ravimiamet annab teada kolme ravimi tarneraskustest.

Müügiloa hoidja Glaxo esindaja on teatanud ravimi Zovirax 30mg/g silmasalvi (toimeaine atsikloviir) tarneraskusest, mis kestab eeldatavalt järgmise aasta märtsi lõpuni. Apteekides on hetkel ravim veel saadaval. Teisi viiruste vastaseid silmasalve Eestis ei turustata.

Müügiloa hoidja Accord Healthcare Limited on teatanud ravimi Ranitidine Accord 300mg tablettide (toimeaine ranitidiin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavalt käesoleva aasta novembri lõpuni. Teised ranitidiini sisaldavad preparaadid on saadaval.

Müügiloa hoidja Berlin-Chemie esindaja on teatanud ravimi Ibustar 100mg/5ml suukaudse suspensiooni (toimeaine ibuprofeen) tarneraskusest, mille kestus ei ole teada. Ibumetini suukaudne suspensioon on apteekides saadaval.

Ülevaatlik tabel kõigist tarneraskustest on leitav siit.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.