4. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uppumisohus projekt vinnati pinnale

Aastateks venima jäänud Eesti suurima hooldusravikeskuse rajamine Keila haiglasse sai möödunud nädalal viimaks avapaugu. Esialgse kava koha­selt juba 2013 valmima pidanud projekti uus lõpuaeg on määra­tud 2015. aasta augustisse. Eestvedaja Anders Tsahkna kinnitusel hakkasid asjad edasi liikuma siis, kui tema projektiga liitus.

Viimane kuu on PJV Hooldusravi SA jooksnud ajaga võidu, et mitte ilma jääda Keila haigla rekonstrueerimiseks juba neli aastat tagasi lubatud 3,9 miljoni euro suurusest Euroopa Regionaalarengu Fondi toetusest.

Projekt, mida varemgi on päästa tulnud, õnnestus seekord pinnale tõmmata päris viimasel hetkel. Ehitusloa taotlus esitati Keila linnavalitsusele eelmisel esmaspäeval, päev hiljem alustas brigaad lammutustöid. Neljapäeval, päev enne ministeeriumi antud viimast tähtaega, saadi viimaks ka Keila linnalt ehitusluba. Kas ka sotsiaalministeerium PJV Hooldusravi jõupingutustega rahule jääb ja projekti jätkamiseks loa annab, ei olnud Meditsiiniuudiste trükki minemise hetkeks veel selge, sest ametlikku otsust polnud veel tehtud. PJV Hooldusravi juhatuse esimehe Anders Tsahkna kinnitusel said kõik sotsiaalministeeriumi esitatud nõuded aga tähtajaks täidetud ning reede pärastlõunal minis­teeriumi esindajatel temale rohkem pretensioone ei olnud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099