Autor: Kadi Heinsalu • 7. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITK käis esimese haiglana töömessil ja leidis uusi kolleege

ITK osales sel aastal esimest korda töötukassa töömessil ning tõdes rõõmuga, et huvi pakutavate töökohtade vastu oli suur, kirjutab ITK novembrikuu siseleht.

Personaliosakonna juhataja Arne Liim ja vanemspetsialist Sirje Org rääkisid täpsemalt sellest, milliste kanalite kaudu haigla uusi töötajaid leida püüab ning mis on meie eelised tööandjana.

Sel aastal osaleti esimest korda ka töö messil ning tuli välja, et varem pole ükski tervishoiuasutus sel moel töötajaid otsinud. „Võib julgelt väita, et töömessil näidati Ida-Tallinna Keskhaigla vastu üles suurt huvi ning kaasa võetud töökuulutusi jagasime umbes 500. Lisaks täideti rohkelt ankeete ning uuriti tööpakkumiste kohta lähemalt. Praegu on veel vara kokkuvõtteid teha, kuid puhastusteenindajate, toitlustajate ja klienditeenindajate otsing läks kõige edukamalt," sõnas Sirje Org. „Eks lõplik tulemus selgub pärast seda, kui osapooled on omavahel vestelnud,“ lisas personaliosakonna juhataja. „Kuna puhastus-, toitlustus- ja klienditeenindajad on töötasu suhtes tundlikud, ollakse juba ka väiksema palgakõikumise korral valmis töökohta vahetama. Uue töötaja leidmisel on oluline, et inimene tuleks kohale ning tutvuks meie haigla töötingimustega, siis saame juba edasi rääkida,“ lausus Liim.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099