Aare Järvan taandas end kliinikumi nõukogu juhi kohalt

Kliinikumi nõukogu kauane esimees Aare Järvan palus ennast ametist tagasi kutsuda. Vastava taotluse sai kliinikum tervise- ja tööministrilt eile.

Aare Järvan töötab nüüd Brüsselis eurovolinik Andrus Ansipi büroos. Varem peaministri majandusnõunikuna töötanud Aare Järvan liitus Ansipi kabinetiga 3. novembrist ning jätkab eeskätt majandusteemadega, andes nõu kõigis küsimustes, mis puudutavad majandusküsimusi, finantsteenuseid ja pangandusliitu.

Kui veel eile oli kliinikumi nõukogu liikmete nimekirjas esimehena kirjas Aare Järvan, siis täna enam mitte.  "Saime ministrilt teate eile, et vastavalt Aare Järvani taotlusele kutsus minister ta kliinikumi nõukogust tagasi," selgitas kliinikumi suhtekorraldusjuht Kristi Tael.

Kliinikumi põhikiri  punkt 3.26 sätestab, et nõukogu liikmed valivad endi hulgast nõukogu esimehe. Praegu on nõukogus Aadu Must, Andres Liinat, Garri Raagmaa, Heidi-Ingrid Maaroos, Neinar Seli, Tõnis Karki, Urmas Klaas.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.