Ravimihulgimüüjate Liidu tegevjuht on Teet Torgo

Eesti Ravimihulgimüüjate Liidu (ERHL) uue tegevjuhina asus tööle Teet Torgo. Uue tegevjuhi sõnul on tema ja liidu fookuses lähikuudel mitmed ravimivaldkonna regulatiivsed küsimused.

„Liidu jaoks on prioriteetne küsimus kevadel vastuvõetud hulgi- ja jaemüügi integratsiooni keeld. On ilmne, et vaid mõne kuu pikkuses menetluses toimunud seadusloomega terve sektori toimimise aluseid ümber kujundades on seadusandja antud teemat käsitlenud kiirustades," rääkis Torgo.

"Kuigi oleme vaidlustanud antud otsuse ka Euroopa tasandil, ei taha keegi pikalevenivaid protsesse, mis suure tõenäosusega lõpevad ikkagi kahjunõuetega Eesti riigi vastu. Loodame endiselt, et seadusandja korrigeerib kevadise vea,“ lausus ta.

Teiste ERHL-i jaoks oluliste küsimustena tõi tegevjuht esile kehtivate ravimite juurdehindluse piirmäärade kooskõlla viimise põhiseadusega, mille osas on õiguskantsler pöördunud ka Riigikohtusse ning ravimite jaemüügi korralduse küsimusi, mis mõjutavad kaudselt ka hulgimüügisektorit.

Teet Torgo töötas varem sotsiaalministeeriumis meditsiini- ja tööõiguse alal õigusnõunikuna.

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.