Viljandi Gümnaasiumist saab Viljandi Haigla kasvulava

Täna kirjutasid SA Viljandi Haigla ja Viljandi Gümnaasium alla koostööleppe, mille peaeesmärkideks on tervishoiutöötaja elukutse populariseerimine noorte seas ning terviseedendus.

Koostööleppega lubab haigla aidata kaasa perekonnaõpetuse tundide läbiviimisel ning varustada soovijaid töövarjukohtadega. Samuti plaanitakse koostööd uurimistööde koostamisel ja avaldamisel ning terviseedenduslike ettevõtmiste korraldamisel.

Kuigi töövarjude ja perekonnaõpetuse teemalist koostööd on tehtud juba paar aastat, aitab koostöölepe tagada järjepidevust. Konkreetsed tegevused ning nende toimumise ajad lepitakse igal aastal kokku raamlepingu lisas.

Sel sügisel aset leidnud töövarjupäev oli Viljandi haiglas rekordiline, eri elukutsete esindajaid saatis rohkem kui viiskümmend gümnasisti, kelle tagasiside on olnud väga positiivne. Tervishoiuerialasid õppima minna plaanivate noortega on kavas korraldada ka spetsiifilisemaid kohtumisi.

Perekonnaõpetuse tundide täiendused, mida on gümnaasiumi 3. aasta õppegruppidele sel õppeaastal kokku neli, saavad alguse juba sel reedel, mil sünnitusabi ja taastusravi spetsialistide koostöös räägitakse noortele nii perekooli ja sünnitusabi kui ka väikelapse tervise ja hoolduse teemadel.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.