Ajakirja Time aasta inimesteks said ebola vastu võitlejad

Ajakiri Time valis tänavu aasta inimesteks kaheksa kandidaadi seast Ebola viirusega võitlust pidanud inimesed. Ajakiri valib iga aasta maailma kõige rohkem - ükskõik kas paremuse või halvemuse suunas - mõjutanud inimese, vahendas Läänlane

Ülejäänud seitse kandidaati olid Fergusoni linna protestijad, Venemaa president Vladimir Putin, popstaar Taylor Swift, Alibaba asutaja Jack Ma, Apple’i pealik Tim Cook, Iraagi Kurdi piirkonna president Masoud Barzani ja  ameerika jalgpalli profiliiga NFL juht Roger Goodell. 

Time võrdles ebola viirusega võitlevaid inimesi sõjaväe eriüksuslastega, kes asusid vabatahtlikuna epideemiaga võitlema, kui riigid selleks veel valmis ei olnud. Ilma nendeta võinuks ebola levida palju kiiremini ja laiemalt.

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

RAKVERE HAIGLA AS otsib RAVIJUHTI

Rakvere Haigla AS

11. veebruar 2019

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.