Lääne-Tallinna Keskhaiglas aasta arstiks sai Madis Ilmoja

Eile tänati Swissotelis aastat kokkuvõtval jõuluüritusel Lääne-Tallinna Keskhaigla parimaid töötajaid. Tiitlid jagati välja neljas kategoorias: aasta arst, elutöö preemia, tubli õde ning parim hooldaja.

LTKH juhatuse esimehe Imbi Moksi sõnul on oluline iga aasta lõpus möödunule tagasi vaadata ning tänada ja tunnustada neid, kelle panus haigla toimimisse ja patsientide heaolusse on olnud märkimisväärne.

„Meie prioriteediks on patsientide tervis ja kiire paranemine ning seetõttu ei tohi me ära unustada neid, kes panustavad igapäevaselt sellesse, et patsiendid oleksid terved ja rõõmsad,“ lausus Moks tunnustusürituse vajalikkuse kohta.

Aasta arstiks valiti nefroloog Madis Ilmoja, kes pälvis tiitli nefroloogia arendamise eest nii Lääne-Tallinna Keskhaiglas kui ka Eestis tervikuna. Praegu töötab Ilmoja LTKH nefroloogiakeskuse juhatajana ning tema käe all on tuule tiibadesse saanud noor nefroloogide põlvkond.

Elutöö preemia laureaadiks kuulutati taastusravi osakonna juhataja Hilja Reppo. Reppo alustas 1967. aastal tööd Nõmme haiglas, sealt edasi sai ta juba Nõmme polikliiniku ja Mustamäe polikliiniku taastusravi osakonna juhatajaks. Kolleegid iseloomustavad teda kui asjalikku, konkreetset, nõudlikku ja hea huumorimeelega inimest.

Tubli õe tiitel anti proktoloogia osakonna õele Raili Valgmaale ning parimaks hooldajaks valiti naistekliiniku operatsiooniploki tehnik Helen Viigimäe.

Aasta parimad kuulutati tänavu välja juba üheksandat korda.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.