Tallinna tänab oma parimaid meedikuid

Tallinna abilinnapea Merike Martinson tervitab tänasel aastalõpuvastuvõtul linna parimaid meditsiinitöötajaid, 16 neist saavad linnalt preemia ja tänukirja.

Täna kell 19 võtab abilinnapea Merike Martinson Tallinna Raekojas vastu linna parimaid meedikuid. Vastuvõtule on kutsutud 176 tublit meditsiinitöötajat Tallinna haiglastest, sihtasutusest Tallinna Koolitervishoid, osaühingust Koduõde, Põhja-Eesti Regionaalhaiglast, Perearstide Seltsi ja  Munitsipaalperearstikeskuste ja Tallinna Hambapolikliiniku esindajad.

Tänavu valiti asutuste ettepanekul parimateks linna meedikuteks Miralda Siirmann ja Reelika Tamman Tallinna Munitsipaalperearstikeskusest, koduõde Jelena Fedotova, kirurg  Valentin Tšužmarov ja operatsiooniõde Mare Meinson-Orav PERHist, Kristi Orra Tallinna Hambapolikliinikust, Raili Valgmaa ja Karin Kannel Lääne-Tallinna Keskhaiglast, koolitervishoiutöötaja Sinikka Brügel, Maria Käosaar ja Toomas Toomsoo  Ida-Tallinna Keskhaiglast, Margit Pratka Tallinna Lastehaiglast, Eesti Lastearstide Seltsi president Liis Toome, Mikhail Grigoriev Tallinna Kiirabist, Merike Rebane ja Reet Laidoja Linnamõisa Perearstikeskusest.  

Külalistele esinevad muusikud  Mari-Liis Uibo viiulil ja Lea Leiten klaveril, kavas on Carlos Gardel,  Sarasate, Wieniawski ja Rimsky Korsakovi looming.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

SA IDA-VIRU KESKHAIGLA otsib kolme juhatuse liiget

Ida-Viru Keskhaigla

15. august 2018

LOOTE ULTRAHELISKRIINING OÜ otsib MEDITSIINIÕDE

Loote Ultraheliskriining OÜ

31. juuli 2018

Meditsiini­uudised

12. juuni 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

mai 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

juuni 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.