Lõpuks ometi: algab võidujooks tervisekeskustele

Sotsiaalministeeriumi tervisesüsteemide arendamise osakonna juhataja Triin Habicht.
Sotsiaalministeeriumi tervisesüsteemide arendamise osakonna juhataja Triin...

Neljapäeval (21. jaanuaril) peaks viimaks ometi algama võimalus esitada ametlikke taotlusi üle Eesti rajatavaile tervisekeskustele. Sotsiaalministeeriumist kinnitati, et uus tervise- ja tööminister on vajalikud paberid allkirjastanud.

"Minister on kõik tervisekeskuste investeeringutega seotud dokumendid omalt poolt allkirjastanud ja me  loodame 21.01 avada taotlusvooru," täpsustas sotsiaalministeeriumi tervisesüsteemide arendamise osakonna juhataja Triin Habicht, kelle juhtimisel see protsess hakkab toimuma. "Tegeleme hetkel ka sellega seonduvalt teavituse ettevalmistamisega."

Huvilisi tervisekeskustele on palju, juba on mitmed saatnud eelnevaid kirju, kus paluvad kaaluda, kas nende tingimused on sobilikud kandideerimiseks. Kõige rohkem tervisekeskuseid saab rajada sinna, kus on rohkem patsiente ehk Tallinna ja Harjumaale. 

Kokku on planeeritud Euroopa Liidu vahenditest investeerida tervishoiuteenuse infrastruktuuri ajakohastamisse 85 miljonit eurot ja koos taotlejate kaasfinantseeringuga investeeritakse kokku esmatasandisse aastani 2020+ umbes 115 miljonit eurot

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

RAKVERE HAIGLA AS otsib RAVIJUHTI

Rakvere Haigla AS

11. veebruar 2019

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.