18. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kannapööre: Kadri Tammepuu aktiveerib patsientide liitu

Apotheka juhina käivitas Kadri Tammepuu e-apteegi. Sotsiaalministeeriumis toimus 2013 novembris pressikonverents, kus leidis aset Eesti esimese internetiapteegi avamine – avapäeva esimese ostu sooritas toonane terviseminister Taavi Rõivas.
Foto: ÄP: Veiko Tõkman
Magnumi kontserni Apotheka apteegiketi kauane juht Kadri Tammepuu on liitunud Eesti Patsientide Liiduga ja soovib selle muuta senisest aktiivsemaks.

Tammepuu lahkus Apothekast mullu aprillis ja siiani ei olnud ühegi konkreetse ettevõttega liitunud. Nüüd, patsientide liidu juhatuse liikmena rääkis Tammepuu, et ajendiks liituda Kaido Kolki loodud ühinguga (varem Eesti Patsientide Nõukoda) oli patsientide tegemistesse rohkem panustada ja mitte enam nii väga mõelda kasumi teenimisele. Ta lisas, et pühendub ettevõtmisele suure osa oma ajast, ehkki selle kõrval on tal ka muid väiksemaid töökohustusi. Samuti on praegused liidu juhid tema sõnul panustanud tegemistesse isiklikku raha. Näiteks peeti eelmisel reedel Tallinnas rahvusraamatukogus tervisepäev „Aita märgata“, kus loenguid pidasid nii arstid kui ka näiteks kliiniline psühholoog. Ühtlasi oli kohale tulnutel võimalus end liidu liikmeks registreerida. Tammepuu sõnul on neil juba paarsada liiget, liikmemaksu ei ole ja ei hakka kunagi ka olema.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099