Ravimite Zantac ja Zinacef tarneraskus

Zinacef.
Zinacef.

Ravimiamet annab teada ravimite Zantac ja Zinacef tarneraskustest.

Müügiloa hoidja GlaxoSmithKline Export Ltd teatas ravimi Zantac 25 mg/ml süstelahus/infusioonilahuse kontsentraadi (toimeaine ranitidiin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti mai lõpuni. Hetkel on mõningane varu ravimit veel hulgimüügitasandil olemas, samuti on saadaval samas kontsentratsioonis sama toimeainet sisaldav Arnetin 25 mg/ml süste- või infusioonilahus.

Müügiloa hoidja Glaxo Group Limited teatas ravimi Zinacef 750 mg süste- või infusioonilahuse pulbri (toimeaine tsefuroksiim) tarneraskusest, mille eeldatav kestus pole teada. Hulgimüügis on väike varu ravimit veel olemas. Samas ravimvormis ning sama toimeaine sisaldusega on saadaval Cefuroxime MIP 750 mg süstelahuse pulber ning Axetine 750 mg süstelahuse pulber.

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.