Ravimite Aspirin-C, Afrin Menthol ja Nasonex tarneraskus

Ravimiamet teatas ravimite Aspirin-C, Afrin Menthol ja Nasonex tarneraskustest.

Müügiloa hoidja UAB Bayer teatas ravimi Aspirin-C 400 mg/240 mg kihisevate tablettide (toimeained atsetüülsalitsüülhape ja askorbiinhape) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti juuni alguseni. Apteekides on hetkel see ravim veel saadaval, samuti on müügil teised atsetüülsalitsüülhapet ja askorbiinhapet sisaldavad ravimid.

Müügiloa hoidja UAB Bayer teatas ravimi Afrin Menthol 0,5 mg/ml ninasprei (toimeaine oksümetasoliin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti juuni keskpaigani. Apteekides on saadaval sama tootja Afrin 0,5 mg/ml ninasprei ja Afrin Chamomile 0,5 mg/ml ninasprei.

Müügiloa hoidja Merck Sharp & Dohme B.V. teatas ravimi Nasonex 50 µg/ml ninasprei (toimeaine mometasoon) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti mai lõpuni. Apteekides on praegu see ravim saadaval, samuti on müügil mometasooni sisaldavad ninaspreid Nasometin ja Breso.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

LOOTE ULTRAHELISKRIINING OÜ otsib MEDITSIINIÕDE

Loote Ultraheliskriining OÜ

31. juuli 2018

VILJANDI HAIGLA otsib JUHATUSE LIIGET

Tammiste Personalibüroo OÜ

30. juuni 2018

Meditsiini­uudised

12. juuni 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

mai 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

mai 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.